Stem på hva vi skal ha i parken!

Sprett Rygge har et lekeland som blir brukt altfor lite til at vi kan la det stå sånn som det gjør i dag.

Vi ønsker din hjelp til å velge hva vi skal gjøre med det området i parken. Vårt ønske er å få mer kunder, og spesielt på ukedager. Da syns vi det er mest riktig at brukerne, nemlig dere, er med og bestemmer 😊

Du kan stemme på disse alternativene:

Previous
Next

#1 Mer Trampoliner

Vi lager et område med litt mer ekstreme trampoliner for de som er flinke til å hoppe, for å tiltrekke de som er litt eldre (10-12 år og oppover). I forslaget har de satt inn trapes, 2 stk. walk the wall, en stor airbag foran trampoline og «stupetårn», Cardiowall  samt noen «rope courses» elementer på siden.
Tegningene viser bare et forslag. Vi ønsker egentlig noen store trampoliner foran foampits. (pluss noen andre morsomme ting). Vi tenker at det er større sjanse for at de litt eldre barna, som kan komme uten foreldre, vil like et sånt område. Spør tenåringene deres 😊.

Previous
Next

#2 Mer klatring og liten «Rope course»

Vi utvider klatringen med 5 vegger (6 klatrepunkter) til. Samt en kjempestor sklie hvor man blir trukket opp til toppen og slipper når man ønsker (eller så langt man tør😊) Se eksempel på sklien her. Vår sklie vil bli høyere enn denne. Den store sklien må betjenes, så det vil bli en tilleggspris for å bruke den. Denne kan også fungere som en del av teambuilding for bedrifter etc. Vi setter også av et lite område for en 2-etasjers «Rope course».

Previous
Next

#3 Stor «Rope course»

Vi setter av hele området til en større «Rope course» i 2 etasjer.
Nederst for de minste, øverst for de litt større 😊
Den vil definitivt gi litt sommerfugler i magen til alle med naturlig respekt for høyder. Rope courses er en aktivitet som passer for både barn, tenåringer og foreldrene, samt kule besteforeldre 😊

#4 Behold Lekeland

Vi beholder lekelandet som det er, men setter inn mye mer lys så det blir lyst og trivelig inni selve lekelandet. Vi har fått noen tilbakemeldinger om at det er mørkt, og at noen barn blir litt redde på grunn av det.