Ninjapark

Har du en superhelt i deg? Kom og test det i vår Ninjapark! – allerede denne vinteren (planlagt åpning: andre halvdel av januar 2019).

Med gåsehud og glede introduserer vi i Norge enda et helt nytt leke- og spillkonsept! For hva er Sprett Ninjapark? Vår kreative direktør kaller den for «Mario Bros Live». Vår eier beskriver den som et «lekeland på steroider». Men det er best å finne ut av det selv!

Her, i en gåtefull labyrint full av varierte, morsomme og spennende hinder, vil små og store ninjaer kunne teste og trene balanse, smidighet og problemløsing. Dessuten, her og der, høyt og lavt, synlig eller gjemt setter vi opp lyspunkter i ulike farger. Hvis du klarer å nå dem med vårt spesielle armbånd, samler du poeng. Dette gjør leken enda mer spennende og lar deg måle dine resultater og progresjon!

Og hvis du besøker oss med dine venner eller familie, kan dere gjøre om leken til et spill. Hvem klarer å samle flest Ninja-poeng på kortest tid? Svaret er slett ikke åpenbart. For husk: hos oss er det ikke alltid best å være størst!

Så: klar for å finne din indre Ninja?