fbpx

Bursdag

Gjør noe ekstra ut av den store dagen og senk dine skuldre samtidig. La oss arrangere en uforglemmelig, Spretten bursdag for ditt barn!

Vår bursdagspakke består av

  1. en time (60 min) med hopp og sprett i luftlandet
  2. en time (60 min) med matservering og feiring i et av våre fire temarom: Discorommet, Spøkelsesgrotten, Fotballrommet eller Sprettrommet

Hvert barn i selskapet får et par Sprett-sokker

Bursdagsbarnet får også en overraskelsesgave fra Sprett Kolbotn

Du kan velge mellom to bursdagsmenyer. Vi tilbyr pølser eller pizza i ulike varianter. Ved behov tilpasser vi også maten til de gjestene og har allergenfrie, halal og vegetarianske og veganske alternativer. I tillegg til maten vil barna få saft som drikke og is. Standardmenyene kan også oppgraderes med en rekke smakfulle tilvalg som baconsnacks, popcorn eller ubegrenset slush.

Du kan gjerne ha med din egen bursdagskake. I så fall vennligst ta med det du vil trenge til kakeservering.

Minimum antall barn i bursdagsselskapet er 8. Maksimum avhenger av kapasiteten på det temarommet dere velger, og går opp til 30 barn.

Det vil også si at minimum pris for bursdagsselskap er prisen for 8 barn.

 

Sjekk våre ulike temarom, menyer, tilvalg og priser her. Velg din favoritt kombinasjon, tilpass ved behov, og la oss fikse resten for deg!

NB!

Å feire bursdag eller en annen anledning i mindre grupper skal også være mulig på Sprett! Hvis du ønsker å feire kun med nærmeste familie eller noen utvalgte bestevenner, ta kontakt med oss på telefon eller e-post og vi skal skreddersy et tilbud for deg!

Og ønsker dere å arrangere en ekstra stor bursdag med flere enn 30 barn? Ta kontakt så finner vi en løsning på det også!