Bursdag

Gjør noe ekstra ut av den store dagen og senk dine skuldre samtidig. La oss arrangere en uforglemmelig, Spretten bursdag for ditt barn!

Vår bursdagspakke består av:
1. et kvarters velkomst med litt informasjon og veiledning for alle gjestene,
2. en time (60 min) med hopp og sprett i luftlandet,
3. en time (60 min) med matservering og feiring i et av våre fire temarom: Discorommet, Spøkelsesgrotten, Fotballrommet eller Sprettrommet.

Hvert bursdagsselskap får en egen vert/vertinne som følger dere opp fra A til Å, gjør små tilpasninger underveis etter deres ønske og sørger for at dere får en best mulig opplevelse hele veien.

Hvert barn i selskapet får et par Sprett-sokker.

Bursdagsbarnet får også en overraskelsesgave fra Sprett Kolbotn.

Du kan velge mellom flere bursdagsmenyer. Vi tilbyr pølser, pannekaker, calzone, og vår spesialitet er pizza i ulike varianter. Ved behov tilpasser vi også maten til de enkelte gjester og har allergenfrie, halal, vegetare og veganske alternativer. Hver av våre standardmenyer kan også oppgraderes med en rekke smakfulle tilvalg.

Du kan gjerne ha med din egen bursdagskake. I så fall vennligst ta med det du vil trenge til kakeservering.

Anbefalt minimum alder for bursdagsbarnet og gjestene er 4 år (siden dette er vår aldersgrense for å leke i hoveddelen av luftlandet).
Hvis enkelte av gjestene er under 4 år, er de selvsagt hjertelig velkomne til å leke i Juniorhjørnet, vår avdeling for de minste Spretterne. Vennligst gi oss beskjed om dette ved booking slik at vi reserverer ønsket antall plasser i Juniorhjørnet.

Minimum antall barn i bursdagsselskapet er 8. Maksimum avhenger av kapasiteten på det temarommet dere velger, og går opp til 30 barn.

Det vil også si at minimum pris for et bursdagsselskap er prisen for 8 barn.

Sjekk våre ulike temarom, menyer, tilvalg og priser her. Velg din favoritt kombinasjon, tilpass ved behov, og la oss fikse resten for deg!

NB!

Å feire bursdag eller en annen anledning i mindre grupper skal også være mulig på Sprett! Hvis du ønsker å feire kun med nærmeste familie eller noen utvalgte bestevenner, ta kontakt med oss på telefon eller e-post og vi skal skreddersy et tilbud for deg!

Og ønsker dere å arrangere en ekstra stor bursdag med flere enn 30 barn? Ta kontakt så finner vi en løsning på det også!